El CAU València domina la 2a edició del Torneig Escola del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

El CAU València es converteix en el dominador del 2n Torneig d'Escola del Rugby Sant Cugat després d'imposar-se en tres de les sis categories. La competició ha aplegat més de 40 equips vinguts de tot Catalunya, València i Saragossa. El Rugby Sant Cugat s'ha imposat en la categoria sub 12 rendiment en un torneig que també ha comptat amb la presència del sub 18 del Club Atlético de San Isidro argentí, que s'ha enfrontat a la selecció catalana i al sub 18 del Rugby Sant Cugat.

La UE Santboiana, el Sitges RC, el CAU València, el Tecnidex València, el FCB Rugby, el Castelldefels Rugby Union Club i el Fénix de Saragossa, a més del Rugby Sant Cugat, han estat els clubs participants en aquesta segona edició d'aquest torneig que ha aplegat les categories sub 8, sub 10 i sub14.

En categories de rendiment, el Rugby Sant Cugat ha guanyat en sub 12, el CAU València en sub 10 i la Santboiana en sub 8. En les de promoció, el CAU València s'ha imposat en les sub 12 i sub 10, i el Tecnidex València en la sub 8.

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, creu que el torneig pot millorar encara la qualitat en les següents edicions.

Mauri Benito

La valoració és molt positiva i per altres anys esperem que vinguin equips francesos, madrilenys i de Valladolid, que són els més potents.


Per completar aquesta festa del rugbi de planter, el conjunt sub 18 del Club Atlético de San Isidro d'Argentina ha demostrat el seu potencial i ha fet una exhibició de joc davant la selecció catalana amb presència de cinc santcugatencs, Abraham Velasquez, Andrés Rangel, César O'Campo, Dylan Morel i Vicente Centeno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.