El Club Rugby Sant Cugat derrota el Tatami a domicili i acumula sis jornades invicte

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat supera el Tatami Rugby Club de València (20-39) a la sisena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. La primera part ha estat molt igualada, amb poques concessions defensives, i s'ha arribat al descans amb un ajustat 15-13 al marcador. Al segon temps, els santcugatencs han imposat la seva superioritat, amb protagonisme una vegada més per Iñaki Berasategui, que ha acabat el partit amb dues marques, tres transformacions i un punt de càstig.

En tota la segona meitat, els locals només han aconseguit una marca, mentre que els blau-i-negres n'han fet quatre i han sumat el bonus ofensiu. Els d'Arturo Trenzano sumen d'aquesta manera la seva sisena victòria consecutiva en les sis primeres jornades i es mantenen intractables en segona posició amb 29 punts, pels 30 del CR la Vila, que és líder. La setmana que ve, el Rugby Sant Cugat rep la complicada visita del Rugby Club Les Abelles, tercer classificat a només quatre punts dels santcugatencs.