El Rugby Sant Cugat disputa davant la Santboiana B el primer partit de l'any


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Ferran de la Roza

Imatge d'arxiu / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat dóna el tret de sortida a l'any davant un equip farcit de qualitat però amb poca experiència, la Santboiana B, avantpenúltim del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs reben els santboians a les quatre de la tarda i ho fan després de prop d'un mes sense competir, tenint en compte que la jornada passada el seu rival, el Tecnidex València, va ajornar el partit. Tot i tenir un enfrontament menys, els d'Arturo Trenzano segueixen segons amb un punt més que el tercer, el Les Abelles.

El Rugby Sant Cugat inicia la seva cursa definitiva cap a la fase d'ascens davant un conjunt perillós però davant el qual els santcugatencs ja van imposar la seva experiència. Va ser en el segon partit de la temporada, a Sant Boi i amb l'equip encara en plena fase de rodatge. Ara el conjunt de Trenzano espera recuperar ràpid el to competitiu després de les llargues vacances i consolidar la segona posició davant un conjunt, a priori, assequible.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.