El Rugby Sant Cugat disputa aquest dissabte el partit ajornat davant el Tecnidex València


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat disputa el partit ajornat que té / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat disputa el partit ajornat que té / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat juga aquest dissabte a les cinc de la tarda el matx ajornat corresponent al primer partit de la segona volta al camp del Tecnidex València, que es troba només una posició per sota que els santcugatencs al grup B de Divisió d'Honor B, cinquè. Els d'Arturo Trenzano necessiten sumar per intentar eixugar la distància de sis punts que tenen amb el tercer, l'Hospitalet, i seguir optant a la promoció d'ascens.

A les últimes temporades, el Rugby Sant Cugat s'ha instal·lat de manera sòlida a la zona noble del seu grup a la categoria de plata del rugbi estatal, i fins i tot ha arribat a tenir el cartell de candidat a l'ascens, que ha fregat en diferents promocions per pujar i eliminatòries davant conjunts que es jugaven la permanència a la Divisió d'Honor. Aquesta temporada, però, l'objectiu passa per altres perspectives, i de moment l'equip lluita per assegurar-se una promoció que cursos abans ha tancat amb solvència.

Per fer-ho, el Rugby Sant Cugat ha de quedar, com a mínim, en tercera posició, que ara mateix ostenta el Rugby L'Hospitalet amb sis punts. Aquest cap de setmana la competició descansa, però no ho fa el Rugby Sant Cugat, que intentarà desfer-se a domicili d'un Tecnidex València que arriba de tres triomfs seguits: precisament el primer d'aquesta ratxa, davant l'equip hospitalenc. Al partit de la primera volta, que va obrir el campionat per a tots dos conjunts, els santcugatencs van vèncer (24-15) els valencians.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.