El Rugby Sant Cugat perd amb contundència davant el Tatami i encadena la segona desfeta consecutiva


  • Comparteix:

Dura derrota del Rugby Sant Cugat

Dura derrota del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat perd (48-7) al camp del Tatami a la sisena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han vist superats en tot moment i no han tingut cap opció de guanyar el matx. Els valencians han arribat al descans 29 a 7 i han ampliat el marcador a la segona meitat. L'equip de Luís Soares encadena dues desfetes seguides i és el sisè classificat.

El Rugby Sant Cugat ha anat a remolc des de l'inici davant un Tatami superior en el joc i en el resultat. Els santcugatencs no han pogut davant la superioritat local, més encertat en totes les fases del joc, i han vist amb impotència com els de València ampliaven la diferència de punts de mica en mica.

Amb un contundent 29 a 0 els santcugatencs han maquillat el resultat abans del descans amb una marca de Pedro Tomás Guadamuro i la conseqüent transformació del capità Iñaki Berasategui. A la represa, però, la diferència entre tots dos conjunts ha estat aclaparadora i el Tatami ha atropellat els de Sant Cugat a ritme de marca.

Fins a 19 punts més han aconseguit fer els locals abans del xiulet final de l'àrbitre i els homes de Luís Soares no han pogut fer res per evitar-ho. Els santcugatencs són sisens i la setmana que ve visiten el camp del Babarians Calvià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.