El Rugby Sant Cugat s'erigeix vencedor de la 20a edició del Torneig Melé amb tres títols


  • Comparteix:

L'equip sub 18 celebra el triomf / Font: Miguel Pelayo

L'equip sub 18 celebra el triomf / Font: Miguel Pelayo

El Club Rugby Sant Cugat domina a ritme de victòria el 20è Torneig Melé i amb tres títols es converteix en l'equip més prolífic de l'edició d'enguany. Els santcugatencs s'han proclamat campions de les categories sub 12, sub 16 i sub 18. La bona feina del planter blau-i-negre es confirma un cop més en un torneig de caire formatiu en què participen vuit dels clubs més forts del país entre les categories sub 6 i sub 18.

La dinàmica ascendent de la base del Rugby Sant Cugat ha col·locat el club en un lloc de prestigi entre els grans del rugbi estatal. És el quart any en què els santcugatencs participen al Torneig Melé i el club ho ha celebrat erigint-se per damunt de la resta de participants: la Santboiana, el Liceo Francés, el Ciencias, el Marbella, el Quesos Entrepinares, el Cau València i El Salvador.

El coordinador de l'escola del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorran, destaca els èxits aconseguits i es mostra satisfet amb la tasca de formació de l'entitat.

Albert Casorran

És quasi millor que un campionat d'Espanya. El nivell és molt i alt i guanyar tres categories ens incentiva a seguir tal i com ho estem fent.


Els altres vencedors han estat la Santboiana en sub 6 i sub 10, el Marbella en sub 8 i el Quesos Entrepinares en categoria sub 14. El torneig s'ha disputat en tres seus diferents segons les categories: a Sant Boi, a Madrid i a Valladolid.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.