El Rugby Sant Cugat rep el Calvià amb l'objectiu de retallar distàncies amb el capdavant de la taula


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, en una acció d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat, en una acció d'aquesta temporada

El Club Rugby Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a les quatre a la Guinardera amb el Barbarians Calvià a la jornada 18 del grup B la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs esperen mantenir la bona trajectòria de les últimes jornades, on han obtingut tres victòries i només han caigut davant el líder, tot i plantar-li cara i sumar un punt de bonus ofensiu. Els de Luis Soares són sisens i esperen retallar distàncies amb un equip que és quart i té a tocar el segon classificat, plaça que dóna accés a la fase d'ascens.

El Rugby Sant Cugat avaluarà el seu creixement davant un rival idoni per seguir si el jove projecte de Soares segueix evolucionant. Si bé els tres rivals contra els quals ha guanyat les últimes setmanes eren de la part mitja-baixa de la classificació, com el Tatami, el Poblenou i el Santboià, i l'últim rival va ser un poderós Les Abelles contra el qual era previsible una derrota, ara el rival és el quart classificat, amb una potencial que pot fer intuir als santcugatencs en quin punt es troben.

De fet, el Calvià se situa a tant sols un punt de segon i tercer classificats, CAU València i Fenix de Saragossa, de manera que té a tocar la promoció d'ascens. Per tant, serà també un partit clau per als mallorquins per intentar acabar a la zona noble de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.