Lewis Williams signa el contracte amb el Rugby Sant Cugat i assegura protagonisme del planter


  • Comparteix:

El nou tècnic i director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Lewis Williams, ha signat el seu nou contracte aquest dijous al matí a les oficines de BDO Abogados, patrocinador del club. L'entrenador neozelandès ha assegurat que el seu és un projecte a mitjà termini i que pretén mantenir el protagonisme amb el nodrit planter de l'entitat presidida per Emilio Gutiérrez. Gutiérrez ha reconegut que l'ascens a Divisió d'Honor és un dels objectius principals, però que no es vol assolir 'a qualsevol preu'.

Williams i Rugby Sant Cugat han formalitzat un acord per una temporada però que totes dues parts esperen allargar durant més anys. Aquest dimecres el tècnic es va presentar a part de l'entitat amb una visita a la Guinardera acompanyat de la resta del seu cos tècnic, format per Manuel Cantelli, Daniel Ripol, Gonzalo Tiesi i Fede Gómez, i aquest dijous ha estat el torn de signar el contracte. Williams ha reconegut que l'ascens ha de ser un objectiu treballat a foc lent i amb incidència de la base, planter que prioritzarà per sobre fitxatges.

Lewis Williams

L'ascens pot portar temps, s'ha de construir des de la base. Tot plegat és més que un equip, es tracta de tot el club i de fer-lo créixer des de baix. No estic segur si vindran nous jugadors al primer equip, no ho crec. M'agradaria treballar amb els jugadors del Rugby Sant Cugat.


El president del club, Emilio Gutiérrez, ha reflexionat en una mateixa línia que l'ascens és una fita històrica per a l'entitat però que no es vol assolir a qualsevol preu.

Emilio Gutiérrez

És innegable que qualsevol seguidor del SantCu desitjaríem el somni de l'ascens, però crec que no a qualsevol preu.


A l'acte de signatura també hi ha assistit el soci responsable d'Advocats i Assessors Tributaris de BDO, Enrique Azorín, i el vicepresident econòmic del Rugby Sant Cugat i membre de BDO, Miguel Pelayo. Ara s'obre un període per definir qui formarà part del primer equip, amb una primera sessió d'entrenament oberta per a jugadors, exjugadors i jugadors sub 18 del Rugby Sant Cugat, que es durà a terme a la Guinardera dimarts que ve a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.