El capità del Club Rugby Sant Cugat, Gerard Mayol, es retira


  • Comparteix:

Gerard Mayol, a l'esquerra / Font: Ferran de la Roza

Gerard Mayol, a l'esquerra / Font: Ferran de la Roza

El capità del primer equip del Club Rugby Sant Cugat, Gerard Mayol, ha decidit retirar-se als 33 anys. Format al planter del club santcugatenc, Mayol va marxar a provar noves experiències fins tornar a casa, on ha estat part dels millors temps de la història de l'entitat: ha disputat fins a dues finals de la Divisió d'Honor B, tot i que en tots dos casos s'ha quedat a les portes de complir el somni de l'ascens.

Motius laborals i personals, tenint en compte que serà pare en breu, han fet prendre la decisió a Mayol: creu que és l'hora de penjar les botes tenint en compte que ja no es podrà dedicar al rugbi aquell temps que creu necessari per competir a un nivell tant alt. En aquest sentit, reconeix que el nou projecte encapçalat per Lewis Williams és llaminer però considera, en declaracions a Cugat.cat, que ja ha competit tot el que havia de competir.

Gerard Mayol

És un projecte molt atractiu, i sempre tens la sensació de poder seguir un any més. Ara bé, crec que també està bé que un mateix digui prou.


Això sí, Mayol ha assegurat que seguirà vinculat al Club Rugby Sant Cugat, tot i que falta saber de quina manera. L'exjugador també del BUC, el FC Barcelona i la Santboiana ha repassat la seva trajectòria al Sant Cugat en la millor i pitjor situacions que ha viscut: la bona, la gran quantitat d'amics que s'endú; la dolenta, les dues finals de la Divisió d'Honor B perdudes, davant el Barça el 2014 i davant l'Alcobendas l'any següent, així com les dues repesques també perdudes.

Gerard Mayol

El millor record que m'enduc és tots els amics que he fet. El pitjor, les dues finals perdudes. No vam poder complir el somni de l'ascens, però estic segur que el viurem ben aviat.


Mayol s'afegeix a la baixa d'un altres ilustre, Iñaki Berasategui, que va anunciar la seva marxa al març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.