El Rugby Sant Cugat guanya amb solvència el BUC i deixa bones sensacions

Els de Lewis Williams s'enduen el partit per 48 a 16 en una bona actuació de l'equip que suma dues victòries consecutives

El Rugby Sant Cugat supera (48-16) el BUC Barcelona a la tercera jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, que han anat per davant del marcador durant tot el partit, han demostrat solidesa defensiva i velocitat en l'atac, i no han deixat en cap moment opcions al barcelonins. Amb aquesta victòria, els de Lewis Williams sumen nou punts a la classificació.

Igualtat en l'inici del primer temps entre el Rugby Sant Cugat i el BUC amb marques per totes dues bandes. Abans de finalitzar la primera part, però, una marca de Pope i el posterior llançament a pals de Tomás han donat una avantatge de 22 a 11 pels santcugatencs, que han tancat una bona primera meitat tant física com tàctica. Romano, Guillem Ros i Pope han estat els anotadors del primer període.

A la represa, els locals han donat un pas endavant. Dues marques gairebé consecutives de Pablo i les transformacions de Tomas han posat el 36 a 11 al marcador, posant de per mig una diferència cada vegada més difícil de remuntar pels barcelonins. La marca de Toti minuts després ha acabat per sentenciar el partit, tot i l'anotació posterior dels visitants. La tercera anotació de Pablo a deu minuts pel final ha posat el definitu 48 a 16 que ha certificat el bon partit dels de Williams.

El segon entrenador de l'equip, Gonzalo Tiesi, ha explicat a Cugat.cat que la victòria es deu a tenir 'un equip ràpid i dinàmic que sap moure la pilota pel camp' i que aquest fet 'ha marcat la diferència'

Presentació dels equips
Abans del partit ha tingut lloc al llarg del migdia la presentació dels 17 equips del club per la nova temporada. L'acte també ha significat el debut del nou president del Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez. Els jugadors de l'entitat han anat desfilant pel centre del camp per saludar l'afició i acabar fent-se una fotografia conjunta. Gutiérrez ha destacat que l'entitat 'és un club de base' i que 'no serviria de res tenir un equip a Divisió d'Honor si no hi ha base'.