El Rugby Sant Cugat agafa força i confiança en un nou triomf sobre el Tatami


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat suma la cinquena victòria consecutiva i supera el Tatami de València (39-22) a la quinzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Lewis Williams han gestat el triomf en el segon temps, quan han remuntat el mínim avantatge amb el que han arribat els valencians al descans.

Un primer temps igualat, que ha finalitzat amb mínim avantatge per al Tatami (10-12), ha donat pas a una segona part on els santcugatencs han estat molt millor i han imposat el seu ritme i la seva superioritat física per acabar aconseguint un nou triomf que els mantè en posicions de play off d'ascens.

Josep Serres, Cesar Ocampo, Guillem Ros, Nil Oteros i Iñigo Cucurull han estat els autors de les cinc marques que han donat als santcugatencs el punt de bonus ofensiu, per mantenir-se tercers amb 52 punts i un partit menys, el que encara tenen pendent contra l'UER Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.