L'equip femení del Rugby Sant Cugat viurà una temporada històrica a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

El femení del Rugby Sant Cugat jugarà a la segona categoria estatal / Font. Cugat.cat

El femení del Rugby Sant Cugat jugarà a la segona categoria estatal / Font. Cugat.cat

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat jugarà a Divisió d'Honor B, segona categoria del rugbi estatal. L'equip, entrenat per Albert Casorrán, assolia aquest èxit sense predecents la temporada passada i jugarà aquesta competició de gener a juny de l'any que ve. Les santcugatenques disputaran la Divisió d'Honor Catalana des de setembre fins al gener.

Una temporada i dues competicions

El Club Rugby Sant Cugat jugarà dues competicions aquesta temporada. La primera serà d'àmbit català amb la Divisió d'Honor Catalana on van quedar quartes en aquesta campanya. La gran novetat serà competir a la Divisió d'Honor B espanyola amb la presència de set equips en un campionat que es jugarà en una sola volta. Abelles, Múrcia, Industriales de Madrid, Eibar, Muralla i Hortaleza seran els integrants d'aquesta competició. El tècnic, Albert Casorrán, ressalta que cal gaudir i aprendre d'aquesta experiència molt motivadora per a les jugadores i el cos tècnic.



Plantilla oberta

Casorrán té 23 jugadores confirmades i s'espera arribar a la trentena. Hi ha 8 jugadores que estan en dubte i que ben aviat s'espera que donin resposta. La pretemporada s'iniciarà el 26 d'agost.

Albert Casorrán

És hem guanyat aquest dret a jugar en un alt nivell en aquesta fase històrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.