RUGBY: La selecció catalana juvenil, amb nou jugadors locals, derrota el Barça per 22 a 27


  • Comparteix:

La selecció catalana juvenil de rugby derrota el sènior del Barça per 22 a 27 en el tradicional partit de Nadal disputat dimecres al Club Universitari de Barcelona. Entre els integrants de la plantilla catalana hi havia nou jugadors del Club Rugby Sant Cugat. El matx entre la selecció catalana cadet i el Barça es disputarà el 3 de gener i hi participaran 7 jugadors del conjunt local.

La selecció catalana juvenil es va endur la victòria per un ajustat 22 a 27 en el partit de Nadal davant un conjunt format per integrants del sènior del Barça. Entre la plantilla catalana hi havia els santcuagtencs Joan Guinjoan, Federico Gómez, Iñigo Hauge, Pau Rodríguez, Eduardo Pareja, Dídac Trubat, Patrik Mcdonagh, Arnau Alimañas i Cristian Bounay. El matx va estar molt igualat en tot moment, però finalment la selecció es va acabar imposant.
Escolem Dídac Trubat, jugador del Club Rugby Sant Cugat.

Dídac Trubat

El partit va estar molt igualat, vam començar perdent, però després vam saber remuntar


Dimecres també es va donar a conèixer la convocatòria pel partit entre la selecció catalana cadet i el Barça que es disputarà el 3 de gener. Lluís Guzmán, Uriel Valentinis, Pablo Tortosa, Víctor Ete, Manuel Pujol i Xavier Rodríguez, del Club Rugby Sant Cugat han estat convocats. Amb aquests set jugadors, el conjunt local és el segon equip que més integrants aporta a la selecció catalana.
El tècnic dels cadets del Rugby Sant Cugat, Rafael Alonso, afirma que és tot un orgull pel club tenir jugadors convocats a totes les categories.

Rafael Alonso

Tenemos jugadores en todas las categorias de la selección catalana. En categoria cadete, somos el segundo equipo que aporta más jugadores.


El matx entre la selecció catalana cadet i el sènior del Barça tindrà lloc el dilluns 3 de gener, el lloc però, encara està per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.