Pol Pla: 'Tinc un repte personal: l'ascens del Rugby Sant Cugat a Divisió d'Honor'

L'internacional espanyol analitza la temporada del primer equip del Rugby Sant Cugat al programa 'Esport en Marxa'


  • Comparteix:

El jugador del Rugby Sant Cugat Pol Pla / Font: Cugat Mèdia

El jugador del Rugby Sant Cugat Pol Pla / Font: Cugat Mèdia

El jugador internacional santcugatenc del Rugby Sant Cugat, Pol Pla, ha explicat, en una entrevista al programa 'Esport en Marxa', el caràcter competitiu de l'equip i l'ambició de la jove plantilla a la Divisió d'Honor B. Pla creu que l'objectiu és 'classificar-se per a la segona fase de la competició i optar per jugar els play-off d'ascens'. El santcugatenc forma part de la selecció espanyola permanent i competeix amb el conjunt santcugatenc quan els compromisos internacionals de la selecció estatal li permeten.

ESCOLTA-HO

Pol Pla té un repte i és aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Pla té 27 anys i una llarga trajectòria en el món del rugbi on ha disputat els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i ha disputat algunes temporades a la màxima categoria del rugbi.

Per aquesta temporada té diferents objectius amb el combinat estatal. El més important és classificar-se per al Mundial de l'estiu de 2021. "Em fa molta il·lusió jugar la cita mundialista perquè mai ho he fet" diu Pla.

Amb el Club Rugby Sant Cugat, el club on s'ha format, vol assolir l'ascens a Divisió d'Honor. De moment ho veu difícil "pel potencial dels altres equips, però crec que en dos o tres anys aquesta plantilla estarà preparada per l'ascens". "Espero que ben aviat tornin els jugadors que estan jugant a Divisió d'Honor i que s'han format al Rugby Sant Cugat per fer un projecte molt ambiciós i pujar de categoria" argumenta Pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.