RUGBY: El Sant Cugat assoleix el primer objectiu de la temporada; ser a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat s'ha classificat per disputar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor B després de la victòria per 19 a 22 al camp del Poble Nou Enginyers quan falten tres jornades pel final del campionat. Amb aquest resultat els santcugatencs continuen com a líders de la Primera Nacional amb dos punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Cornellà.

La victòria davant el Poble Nou Enginyers significa pel Club Rugby Sant Cugat més que dos punts, ja que s'ha aconseguit el primer objectiu de la temporada; classificar-se per fer la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor B. Encara queden tres jornades per disputar-se i només s'ha de decidir quin serà l'equip que acabi primer de la Primera Nacional. El CRSC parteix com a favorit. És líder amb vint punts i ara li toca jugar contra els tres últims classificats de la categoria. Per darrere té el Cornellà que de ben segur lluitarà fins al final per posar-li les coses difícils als santcugatencs.

Del partit davant el Poble Nou Enginyers, a part del resultat també s'ha de destacar del joc que va exhibir l'equip de Diego Fucks, que no va ser dels millors d'aquesta campanya. El mateix Fucks parla del matx i es mostra molt content per aquesta victòria.

Diego Fucks

Estic content, però va ser un partit difícil.


Les properes jornades el CRSC tindrà com a rivals; el Sitges, últim classificat, l'Hospitalet B i el Barça, penúltim i avantpenúltim respectivament. Serà un mes, en teoria, fàcil. Segons les estadístiques el conjunt blau-i-negre hauria de guanyar els tres partits, però no avançarem el que encara està per arribar. Per això i perquè segons Fucks s'ha d'arribar en el millor moment tant físic i mental com de joc a aquesta promoció, no val badar.

Diego Fucks

No ens hem de confiar, hem de guanyar els tres partits.


Els santcugatencs s'enfrontaran aquest cap de setmana al Sitges, un equip que encara no ha fet cap punt en el que porten de temporada. Però Fucks avisa i explica l'experiència de la temporada passada.

Diego Fucks

Hem de vigilar amb el Sitges.


El matx es disputarà aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.