Un Rugby Sant Cugat lluitador es topa amb una Santboiana que guanya la Copa Catalana

Els santcugatencs han perdut la final (23-57) davant el conjunt del Baix Llobregat


  • Comparteix:

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat ha perdut (23-57) la final de la Copa Catalana davant la Santboiana en un matx disputat aquest dissabte a la Guinardera. Els santcugatencs, que militen a la Divisió d'Honor B, han plantat cara davant un rival que juga a la Divisió d'Honor i és un dels conjunts més potents del panorama estatal. Amb aquest subcampionat, els de Dani Ripol tanquen la temporada.

El Rugby Sant Cugat ha començat el partit manant en el marcador i s'ha posat (3-0) en el marcador amb pocs minuts de partit disputats. L'avantatge ha durat poc, ja que tot i plantar cara i posar-li les coses complicades a tota una Santboiana, els santcugatencs no han pogut contra un gran equip amb molt talent individual i un equip físicament dominant. Així el partit ha arribat al descans amb la santboiana dominant el partit i un (13-24) al lluminós.

A la represa, però, els del Baix LLobregat han sortit amb major intensitat dels v estuaris i han passat per sobre dels santcugatencs. Sense perdre-li la cara al partit, els nois dirigits per Dani Ripol per moments reaccionaven tímidament, però no han pogut contra un dels més grans del Rugbi estatal. Finalment el partit ha acabat (23-57) després d'una extraordinària segona meitat de la Santboiana.

Amb aquesta derrota amb regust de triomf que suposa el subcampionat de la Copa Catalana, els santcugatencs han tancat una temporada molt positiva i esperançadora de cara al futur. Són l'equip més jove de tota la Divisió d'Honor entre A i B, i a més d'aquest subcampionat han finalitzat la lliga regular quarts amb opcions en tot moment d'optar a l'ascens a la màxima divisió estatal. Ha estat una temporada que ha fet somiar al Rugbi Sant Cugat i que en paraules del mateix entrenador, només volen seguir creixent en les pròximes temporades i, per què no?, mirar cap amunt i aconseguir l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.