El Club Rugby Sant Cugat es referma com a candidat per accedir al play-off d'ascens

Els santcugatencs s'han imposat al Gesalaga Okelan Zarautz, últim classificat del grup d'elit


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha superat (38-10) el Gesalaga Okelan Zarautz en la quarta jornada de la Lliga Elit de la Divisió d'Honor B. Amb aquesta victòria, els santcugatencs se situen en cinquena posició, empatats a punts amb el Club Rugby Huesitos La Vila. Per accedir al play-off d'ascens a la màxima categoria estatal, els blau-i-negres han de finalitzar entre els quatre primers. La pròxima jornada, els de Martín Garcia s'enfrontaran al Getxo Rugby; els bascs ocupen la tercera posició a la Lliga Elit.

La Guinardera ha gaudit d'un gran duel de rugbi entre santcugatencs i guipuscoans. Tot i avançar-se el conjunt visitant, el Club Rugby Sant Cugat ha reaccionat i ha mostrat la seva solidesa ofensiva sobre la gespa. Élie Chabut, en el minut 17 de partit, ha igualat el duel gràcies a un xut a pals. Poc abans d'arribar al descans, Albert Grima ha aconseguit fer el primer assaig dels locals i Chabut, novament, ha fet la transformació posterior.

A la represa, els santcugatencs han posat velocitat de creuer rumb a la victòria: tres assaigs pràcticament consecutius amb la conversió posterior d'Élie Chabut. Els bascos han retallat distàncies en el marcador gràcies a l'assaig de José Larrañaga i el xut a pals de Carlos Estrada. No obstant això, Florian Barthez, més llest que la resta, i Arthur Simon han tornat a ampliar l'avantatge i han situat el definitiu (38-10).

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Martín Garcia, ha mostrat la seva satisfacció amb l'equip després de la victòria d'aquest diumenge. "Ho vam preparar molt bé, ens vam enfocar en l'aspecte físic i avui s'ha complert tot el que ens vam proposar", ha afirmat Garcia.


Martín Garcia

És un bloc de tres partits molt durs que hem preparat molt bé, ens vam enfocar en l'aspecte físic i avui s'ha complert tot el que ens vam proposar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.