Gran festa del rugby escolar a Sant Cugat


  • Comparteix:

La 3a edició de la trobada de rugby organitzada pel Club Rugby Sant Cugat és un èxit organitzatiu i participatiu. Més de 150 nens de 6 clubs de tota Catalunya es van donar cita a la Guinardera per gaudir d'aquesta jornada de rugby.

La tercera trobada de joves jugadors de rugby va deixar a tothom amb bon gust de boca. Una alta participació i, sobretot, molt esport és el que es van trobar els qui es van apropar al camp de la Guinardera per formar part d'aquesta jornada que reunia jugadors de les categories entre prebenjamins i infantils de sis equips de tota Catalunya. 150 nens que van jugar pel simple fet de passar-s'ho bé, fer amics, i compartir la passió pel rugby. Camil Pujol, el coordinador d'aquesta trobada, comenta que el més important d'aquestes cites és que els joves jugadors gaudeixin del rugby.

Camil Pujol

Per començar, jugant al rugby aprenen a passar-s'ho bé sense la necessitat de competir excessivament, i en una trobada el que es fa és ampliar a l'enèssima potència: tots els nanos de tots els equips es troben aquí, i s'ho passen en gran. Per tant, és la gran festa del rugby d'escola.


La jornada es disputa simultàniament en dues seus: a la Catalunya Nord, al camp de la USAP, i a Sant Cugat. Equips com l'Hospitalet i el Castelldefels es van apropar a la Guinardera per disputar partits amistosos, que van acabar amb el que s'anomena el Tercer Temps: un espai distès, on entre refrigeris es comenten els partits del matí i l'actualitat del rugby. El fet que una de les seus sigui Sant Cugat no és una casualitat: com explica Pujol, l'escola santcugatenca és de les punteres en l'àmbit català i espanyol.

Camil Pujol

Hi ha dues escoles molt fortes: la Santboiana i el Sant Cugat. A nivell d'escola som un referent, per descomptat, de Catalunya, però també de l'estat espanyol.


La dualitat de seus, però, s'acabarà quan el Club de Rugby Sant Cugat tingui el nou camp. Un camp que, com desitja Robert Savé, director de l'escola de rugby santcugantenca, porti al club unes millores que permetin que es faci un lloc entre els esports de la ciutat.

Robert Savé

Del nou camp s'esperen motles coses. per exemple, que pugui haver-hi una afició perquè l'equip sènior pugui jugar a una categoria més alta, s'espera que el CAR de Sant Cugat pugui vindre aquí amb tota la millora esportiva que pot representar i s'espera, i és el que més es desitja des de l'escola, que pugui haver-hi un equip format per nanos del poble que pugui arribar a jugar amb l'equip sènior.


Al final de la jornada, van haver felicitacions per tothom. Per l'organització, pel joc, per l'ambient... però, sobretot, pel rugby, que té una bona base a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.