El sènior cel Club rugbi vol mirar més amunt


  • Comparteix:

Quatre cares noves presenta el primer equip del Club Rugby Sant Cugat. Es tracta de dos exjugadors del club com Marc Riera i Dani Ripol, a més d'un reforç francès i un de paraguaià.

Canvi radical. AIxí podríem titular el treball realitzat pel Club Rugby Sant Cugat en aquest mes de juliol de cara a la temporada 2007/2008. El sènior 1 santcugatenc tindrà fins a 4 incorporacions de nivell per tal de reforçar l'equip. La primera d'elles és la de Marc Riera, que fa dues temporades ja jugava amb els santcugatencs. Riera és un santcugatenc que va deixar el club per motius personals. Exactament igual que Dani Ripol, que en aquesta darrera temporada ha participat amb el Sant Boi.
Però les incorporacions també miren cap a l'estranger. Concretament cap a França i Paraguai, Es tracta de "Gos", sobrenom amb que és conegut l'arrier francès i Javier, ex jugador del circuit professional de rugbi seven . Amb totes aquestes incorporacions, l'entrenador Diego Fucks confia en poden apuntar ben alt.

Diego Fucks

Amb la gent que vondrà i amb la que ja tenim, tindrem un equip amb una altra cara. Si tot va bé, estarem a dalt lluitant pel play-off d'ascens


Tot i això la plantilla no està tancada, ja que s'està obert a possibles incorporacions en la linia ofensiva.Pel que al capítol de baixes, les úniques absències seran les de Martí Der Riquer i Oriol Derqui, que marxen de beca erasmus fins al febrer.
És per tot això que el president del club Joan Pradas es mostra molt orgull del treball realitzat fins ara.

Joan Pradas

Aquest any hem fet la feina abans. Ja tenim equip i cos tècnic reestructurats, i ens hem reforçat


Els santcugatenc seran al Grup C de la Primera Nacional l temporada vinent, juntament amb Ponent, Toro, València, Barça Sant Boi, Múrcia i Girona.
Encara que no està marcat l'inici exacte de la competició, que sembla que serà a mitjans d'octubre, el que sí sabem és que els santcugatencs començaran la pretemporada el 3 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.