Dos partits per començar


  • Comparteix:

El CRSC afronta la temporada amb molta motivació.

El CRSC afronta la temporada amb molta motivació.

El sènior masculí del Club Rugbi Sant Cugat afronta aquest cap de setmana els primers partits de la temporada. Avui primer amistós contra el Torroella i diumenge primer partit oficial contra el Poble Nou, un matx corresponent a la Copa Catalana.

Després d'unes setmanes d'entrenaments i concentracions, el Club Rugbi Sant Cugat s'estrena contra el Torroella aquesta tarda a les sis (18:00h) en el camp de l'equip torroellenc. El partit servirà per provar els nous integrants de l'equip santcugatenc que ha patit poques baixes però significatives com la del capità Sergi Lafuente, lesionat, i de Nicolàs Gómez, fitxat per l'Universidad de Vigo. Per contra, a la plantilla s'han incorporat vuit jugadors nous.

L'entrenador del Club Rugbi Sant Cugat, Diego Fucks, valora molt positivament el treball de tot l'equip en la pretemporada.

Diego Fucks

Estem molt il·lusionats i amb moltes ganes. En general tots hem treballat molt bé. Dimarts portem un àrbitre perquè ens expliqui les noves regles de joc.




Demà a les dotze del migdia (12:00h), els santcugatencs afronten a La Guinadera el seu primer partit oficial de la temporada en la Copa Catalana. El rival serà el Poble Nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.