La pedrera s'amplia en el CRSC


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat presenta oficialment els seus equips

El Club Rugby Sant Cugat presenta oficialment els seus equips

El Club Rugbi Sant Cugat inaugura la temporada amb la presentació oficial del seus equips i una demostració de com funciona l'Escola de Rugbi del Vallès, que compta amb més de 200 nens. El club ha fet una renovació de la seva directiva i és ambiciós, ja que aspiren a arribar a disputar el play-off d'ascens al final de temporada.

Des de dos quarts d'onze del matí (10:30h), La Guinardera ha estat l'escenari de la jornada de portes obertes de l'Escola de Rugbi del Vallès. Amb aquest nom es coneix des de la temporada passada a l'escola del club, que any rera any va aplegant més jugadors. Des dels 5 fins al 12 anys, l'escola aplega a nens de tot el Vallès on vol ser una referència en aquest esport . La temporada passada van tenir uns 200 nens i aquest any aspiren a arribar als 300.

Dos dels nens de l'escola expliquen que els motiva per practicar aquest esport.

Nens Escola Rugbi del Vallès

Abans jugava a futbol i no m'agradava molt i em vaig canviar al rugbi, i ja porto dos anys. // El companyerisme és molt important en aquest esport i sobretot el fer amics.




El subdirector de l'Escola de Rugbi del Vallès, Javier Vallbona, comenta quina és la filosofia de treball de l'escola.

Javier Vallbona

L'escola es considera prerugbi, el rugbi de veritat comença en els juvenils. S'adapten les dificultats de l'esport a cada branca d'edat. El més important és que no es facin mal.





A més de la demostració del funcionament de l'escola, s'ha disputat un amistós entre els infantils i cadets del club. Una pedrera que puja amb força i que és molt important pel primer equip, tal i com afirma el president del club, Joan Pradas.

Joan Pradas

Tenim aspiracions d'ascens, però si arribès, per qüestions de diners tindriem problemes. Tenim un planter molt jove i l'any passat ens va salvar la joventut perque vam tenir moltes lesions.





L'acte ha comptat amb la presència del subdirector de la Fundació-Escola Brafa, Jordi Aguiló. L'entitat col·labora amb l'Escola de Rugbi del Vallès amb un programa de treball dels valors aplicats al món de l'esport. També ha assistit en representació de l'Ajuntament, el regidor de Serveis Interns i Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, que ha valorat la tasca de transmissió de valors que es pot fer a través de l'esport.

Jordi Puigneró

Diuen que és l'esport més noble i que infunda valors que serveixen per la resta de la vida i és molt positiu.






Per finalitzar la jornada s'ha fet entrega de premis als membres del club, i s'ha disputat un partit entre veterans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.