El cadet del Club Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya


  • Comparteix:

El cadet del Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya

El cadet del Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya

L'equip cadet del Club Rugby Sant Cugat es proclama subcampió d'Espanya després de caure a la final per 17 a 3 davant la Santboiana. Els santcugatencs fan un bon torneig demostrant el bon nivell de l'equip. L'entrenador del conjunt, Pepe López, destaca el bon treball realitzat dels seus jugadors durant la competició.

La Santboiana s'ha convertit en l'autèntic botxí del Club Rugby Sant Cugat. Els blau-i-negres han caigut derrotats a la final del campionat de Catalunya i d'Espanya davant el conjunt del Baix Llobregat. Els santcugatencs s'han tornat a trobar la Santboiana a l'Estatal. Els nois entrenats per Pepe López han perdut per 17 a 3 el campionat d'Espanya. López es mostra satisfet pel bon treball dels seus jugadors i creu que la Santboiana no ha estat superior, tot i el marcador final.

Pepe López

La Santboiana no ha estat superior a nosaltres, però hem perdut.


Els santcugatencs han derrotat el Boadilla, el Valladolid i el CAU València a la fase prèvia. Els blau-i-negres tanquen una excel·lent temporada amb un subcampionat de Catalunya i d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.