Les germanes Pla, a Las Vegas


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les jugadores de rugbi santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla han estat convocades amb el combinat estatal per jugar el Torneig Internacional de Rugbi a 7 que es disputa de l'11 al 13 de febrer a Las Vegas, als Estats Units. El grup es concentra aquest diumenge a Madrid i entrenarà durant la setmana, abans de viatjar dimecres cap a la ciutat nord-americana.

La selecció espanyola de rugbi a 7, amb les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla a les seves files, es posa en marxa per afrontar la seva primera participació en el Torneig Internacional de rugbi a 7, que les enfrontarà als millors combinats del món. La jugadora del GEiEG Júlia Pla afronta el repte amb molta il·lusió i amb l'objectiu de fer les coses bé.

Júlia Pla

És el primer cop que hi participem i hi anem amb molta il·lusió. Tenim la idea de continuar fent les coses bé.



La santcugatenca també ha explicat a Cugat.cat quin ha de ser el paper tant de la seva germana com el seu dins d'una selecció que ofereix una barreja entre joventut i experiència.

Júlia Pla

La Bàrbara s'ha d'acabar de recuperar de la lesió. Ha d'aportar veterania i el seu gran nivell físic i tècnic a la selecció. Jo he de continuar aprenent.







La concentració comença aquest diumenge a Madrid i viatgen el proper dimecres cap als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.