Les germanes Pla disputaran l'Europeu de rugbi a 7 amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Les germes Pla volen revalidar l'Europeu

Les germes Pla volen revalidar l'Europeu

El seleccionador espanyol femení de rugbi, José Antonio Barrio, ha confirmat que les jugadores santcugatenques Bàrbara i Júlia Pla disputaran l'Europeu de rugbi a 7 a Bucarest el 16 de juliol. Barrio té 14 jugadores fixes i falten vuit per tancar la llista definitiva. La selecció espanyola és l'actual campiona d'Europa.

José Antonio Barrio té molt clar que vol mantenir el bloc de la temporada passada amb el qual van aconseguir el campionat d'Europa. D'aquest grup de jugadores destaquen les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla que volen revalidar el títol. El seleccionador ja ha anunciat les 14 jugadores, entre elles les germanes Pla, que tenen la seva presència garantida a l'Europeu, però falten encara vuit places. Les jugadores es concentraran el 9 de maig i disputaran el torneig d'Amsterdam, el 22 de maig, i el de Roma, el 5 de juny. La competició es disputa a la Bucarest a partir del 16 de juliol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.