Pol Gómez agafa ritme amb el Vigo a la Divisió d'Honor de rugby


Temes relacionats

Pol Gómez i Joan Losada fitxen per equips de superior categoria (14/set/11)


  • Comparteix:

Pol Gómez apunt de jugar la pilota

Pol Gómez apunt de jugar la pilota

El santcugatenc Pol Gómez va acoblant-se poc a poc al nivell competitiu que exigeix la màxima categoria del rugby estatal. El jugador va decidir fer el salt aquesta temporada i fitxar per la Universidade de Vigo, que actualmet és el cuer de la Divisió d'Honor.

Pol Gómez va deixar el Club Rugby Sant Cugat aquest setembre per iniciar una nova etapa a la Universidade de Vigo, equip de la Divisió d'Honor. El mig melé de 19 anys va entrant poc a poc a l'equip, va coneixent la categoria i també els nous mecanismes de joc que se li exigeixen a l'elit.

Disputades vuit jornades, el Vigo ocupa l'última plaça de la lliga amb un balanç d'una victòria i set derrotes. L'únic triomf va arribar a la setena jornada, quan Gómez i els seus companys es van imposar al Cajasol per 26-15. Aquest cap de setmana reben el segon classificat de la lliga, el Vrac Entrepinares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.