El juvenil del Club Rugby Sant Cugat comença la lluita per ser el millor equip d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge del juvenil del Club Rugby Sant Cugat

Imatge del juvenil del Club Rugby Sant Cugat

El juvenil del Club Rugby Sant Cugat (CRSC) disputa aquest diumenge el primer partit de la Lliga Nacional a casa contra el Cajasol Ciencias sevillà, vigent campió de la competició. Els santcugatencs han quedat enquadrats en el mateix grup que els sevillans, el Cetransa Salvador de Valladolid, l'Hernani basc i el Sanitas Alcobendas madrileny.

Després de superar l'Olímpico Pozuelo (15-13) i el CAR de Sevilla (31-12) a la fase previa disputada el passat cap de setmana a Pozuelo, els santcugatencs s'han classificat per la fase final de la Lliga Nacional en la qual competiran els deu millors equips espanyols en categoria juvenil. La competició es disputa en format de dos grups de cinc equips en què els dos primers de cada grup es classifiquen per a les semifinals. Els santcugatencs es veuran les cares contra els primers classificats de les competicions autonòmiques de Castella i Lleó, País Basc, Madrid i Andalusia. Precisament el primer rival és el Cajasol Ciencias de Sevilla, campió de la competició l'any passat.

El director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, creu que el fet d'enfrontar-se a rivals tan complicats farà que els seus jugadors estiguin molt més motivats.

Xavier Gómez

El grup és molt complicat però crec que jugar contra els millors ens fa donar el millor de nosaltres.




A l'altre grup s'han classificat la UE Santboiana, el Getxo basc, el CRC Madrid, el CR Mairena andalús i l'Olímpico Pozuelo madrileny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.