Després de dos empats com a visitant, el CRSC vol la primera victòria


  • Comparteix:

Imatge de la victòria de la passada setmana contra el CRAT A Coruña

Imatge de la victòria de la passada setmana contra el CRAT A Coruña

El Club Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el camp de l'Hospitalet Rugby Club en la 5a jornada del grup 1 de Divisió d'Honor B. Un matx entre dos vells coneguts i en què tots dos equips arriben amb una bona dinàmica de joc i de resultats estant situats a mitja taula, dos punts a dalt els de l'Hospitalet.

Els santcugatencs arriben a aquest derbi amb la moral molt alta arran de la primera victòria de la temporada aconseguida la jornada passada a casa contra el CRAT A Coruña (40-27). Durant la setmana s'ha conegut la baixa de Marcelo Converti, marxa del club per motius personals i la imminent sortida d'Iñaki Berasategui, que se'n va als Estats Units a estudiar. Malgrat aquests contratemps, els conjunt santcugatenc té una banqueta molt amplia i fins i tot ja té previstos els substituts, provinents del planter.

Aquest cap de setmana tindran davant un Hospitalet RC que ja coneix dels seus enfrontaments a Primera Nacional. El conjunt de l'Hospitalet és 5è amb 12 punts, dues victòries i dues derrotes. La passada jornada va perdre per la mínima (11-10) al camp del màxim favorit a l'ascens, el Bera Bera basc. El capità del Club Rugby Sant Cugat creu que els de l'Hospitalet són un rival molt dur sobretot a la línia de tres quarts.

Maurici Benito

És un equip que s'ha reforçat molt amb jugadors de categoria superior i amb una línia de tres quarts molt potent i joc ràpid.


El matx entre hospitalencs i santcugatencs es disputa aquest dissabte a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Municipal de la Feixa Llarga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.