Un mal primer temps provoca la quarta derrota consecutiva del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat suma la quarta derrota consecutiva en caure (28-24) al camp del Crat Universidade da Corunya en la 13a jornada de Divisió d'Honor B. El primer temps ha estat dominat per l'equip local en el qual ha aconseguit un avantatge de 12 punts. A la represa, els santcugatencs han reaccionat massa tard i tot i que han arreglat la diferència en el marcador han acabat caient de quatre punts.

El Club Rugby Sant Cugat perd a Galícia i incrementa la pitjor ratxa de la temporada. Els santcugatencs, que no guanyen un partit des del 16 de desembre, han vist com els gallecs han sortit molt més entonats i en un primer temps dominat pels locals han agafat un avantatge de 12 punts en arribar al descans. A la represa, el Crat Universidade ha tornat a anotar, però a partir d'aleshores ha arribat al reacció visitant. Dos assaigs acompanyats de l'encert en els xuts a pals han posat el 28 a 24 que donaven emoció a l'enfrontament. La remuntada però, ha estat incompleta i el triomf s'ha quedat a terres gallegues.

El proper enfrontament del Rugby Sant Cugat és la setmana vinent a casa davant l'Hospitalet RC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.