El torneig femení, principal novetat del Sevens del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

La Guinardera viurà un dissabte intens de rugbi

La Guinardera viurà un dissabte intens de rugbi

La 10a edició del Torneig Internacional Sevens de rugbi, organitzada pel Rugby Sant Cugat, tindrà torneig femení per primera vegada. La ZEM de La Guinardera acollirà aquest dissabte a partir de les deu del matí la competició tant masculina com femenina. Els equips participants són catalans, francesos i un britànic.

Els camps de la Guinardera seran l'escenari d'una intensa jornada de rugbi sevens amb la novetat de la disputa del torneig femení, que altres anys no s'havia pogut organitzar per falta de participants. La presència femenina s'havia reduït a partits d'exhibició com explica un dels responsables del torneig, Pau Puigdollers

Pau Puigdollers

Aquest any estem molt contents perquè podrem tenir una competició paral·lela a la de nois.


Els equips participants, vuit masculins i cinc femenins, faran possible més de 10 hores de rugbi. La competició masculina seguirà el sistema de grups. La final es jugarà a un quart de nou del vespre. El torneig es tancarà amb el lliurament de premis i l'habitual tercer temps.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.