El Rugby Sant Cugat tindrà representació femenina en competició oficial


  • Comparteix:

La plantilla del nou equip femení del Rugby Sant Cugat / Font: Esteban Pelosso

La plantilla del nou equip femení del Rugby Sant Cugat / Font: Esteban Pelosso

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat (CRSC) tornarà a competir oficialment després de no fer-ho des de la temporada 2009. El club ha arribat a un acord amb el Spartanes Granollers per formar conjuntament un equip de rugbi a 15 que participarà a Segona Catalana. Iñaki Berasategui i Xavi Mata, del CRSC, i Francesc Pastor, de l'entitat granollerina seran els entrenadors d'aquest nou conjunt.

El 10 d'octubre serà una data assenyalada pel rugbi femení santcugatenc. El primer equip del Club Rugby Sant Cugat tornarà a competir de manera oficial després de que ho deixés de fer fa quatre temporades. El club santcugatenc ho farà gràcies a un acord que ha arribat amb el Spartanes Granollers, que es veia en la mateixa situació de falta de jugadores. El tècnic de la nova plantilla del CRSC-Granollers, Iñaki Berasategui, explica el motiu principal d'aquest acord.

Iñaki Berasategui

Per un tema de nombre de jugadores no ens donaven els números. El Granollers estava en la mateixa situació i ens hem ajuntat per poder competir.


El CRSC - Granollers jugarà a la Segona Divisió del rugbi femení català on es veurà els cares amb sis equips més, el Martorell, el Castelldefels, el Catalunya Nova, el Sitges, el Carboneres de Terrassa i l'Associació Rugbi Poble Nou. El grup el dirigiran dos representants de l'entitat santcugatenca, Iñaki Berasategui i Xavi Mata, i un entrenador del Spartanes Granollers, Francesc Pastor. L'equip únicament disposarà d'un dia a la setmana per preparar els partits del cap de setmana. Els dimarts cada conjunt entrenarà a les seves instal·lacions i els dijous es reuniran de manera alterna, o a Granollers o a la ZEM de la Guinardera. La competició s'inicia el cap de setmana del 26 i 27 d'octubre, però l'equip format per santcugatenques i granollerines descansarà i debutarà la setmana següent contra el Martorell. Berasategui explica que els objectius esportius se centraran únicament amb l'aprenentatge del rugbi a 15 ja que les noies han jugat durant tota la seva vida a rugbi a 7.

Iñaki Berasategui

Les noies han d'aprendre aquest nou esport, aquestes noies van començar jugant a set i ara veuran 15 jugadores.


La primera presa de contacte d'aquest nou equip va ser aquest cap de setmana a la ZEM del Guinardera on el CRSC- Spartanes Granollers va disputar un triangular contra dos dels equips que també jugaran a la Segona Catalana, l'Associació Rugbi Poble Nou i el Martorell. Contra les primeres, l'equip va sucumbir per tres marques a zero i contra les segones, el CRSC- Spartanes Granollers va guanyar per quatre marques a dues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.