El Rugby Sant Cugat torna a la feina amb la il·lusió de recuperar el lideratge


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el BUC i el Rugby Sant Cugat

Imatge del partit entre el BUC i el Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat disputa el primer partit de l'any a Divisió d'Honor B visitant el camp del BUC, en matx corresponent a l'11a jornada. Els santcugatencs descansaven a la primera jornada de la segona volta i aquest cap de setmana la inicien davant l'últim classificat. Els homes de Jordi Justícia són tercers amb dos partits menys que els dos primers classificats.

El Rugby Sant Cugat estrena el 2014 en competició oficial amb la intenció d'aconseguir fites històriques. Els santcugatencs inicien la segona volta amb el repte de recuperar un lideratge que van perdre la setmana passada, pel fet d'haver descansat en la primera jornada. Els homes de Jordi Justícia s'estrenen amb un partit teòricament fàcil davant el cuer, però per obres a l'estadi del BUC es jugarà a Cornellà en un camp que no és del gust dels santcugatencs. En el partit d'anada a la Guinardera es van imposar els locals amb un contundent 39 a 17, però la sensació va ser més positiva pel resultat que no pas pel joc. El jugador del Rugby Sant Cugat Iñaki Berasategui creu que a més de guanyar han d'agafar nivell competitiu tot i la dificultat del camp.

Iñaki Berasategui

Hem d'agafar un bon nivell de joc, a la primera volta no el teníem. El camp del Cornellà no és el millor per l'estat de la gespa.



El partit entre santcugatencs i barcelonins es disputa diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.