Els socis del Rugby SC podran presentar candidatura fins el 19 de febrer


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es troba en període electoral

El Rugby Sant Cugat es troba en període electoral

El Club Rugby Sant Cugat convoca eleccions per al 4 de març, una decisió acordada a l'assemblea ordinària de divendres passat. Els socis podran presentar candidatura fins el 17 de febrer i, en cas que només ho faci Mauri Benito, l'únic que ha manifestat la intenció de fer-ho, serà dos dies més tard quan es proclami la nova junta sense necessitat d'anar a les urnes.

Malgrat que els estatuts contemplaven l'opció que la presidència de Mauri Benito, que va agafar el relleu de Joan Pradas després de la seva dimissió, esgotés els tres anys que restaven de mandat, l'actual precandidat a la presidència del Rugby Sant Cugat va voler oferir als socis l'opció de refermar la junta directiva mitjançant les eleccions. L'assemblea ordinària del club va tancar i aprovar les qüestions pressupostàries, per després passar a marcar el calendari electoral. Un calendari que tindrà dues dates assenyalades. La primera, el 20 de febrer, quan la candidatura encapçalada per Mauri Benito es podria proclamar vencedor per no tenir cap rival. Benito, que ja ha anunciat la seva intenció de ser candidat, presentarà la seva proposta i el seu equip la setmana que ve. Un equip directiu, ha dit, integrador.

Mauri Benito

El club ha funcionat molt bé, tenim gent que treballa. Volem millorar el que s'ha fet, hi ha coses que fallen, busquem l'excel·lència.


Si hi hagués alguna altra candidatura els socis votarien el dimarts 4 de març. Malgrat tot, a l'assemblea ningú no va anunciar la seva intenció de presentar-se amb una altra proposta, motiu pel qual Benito creu que és poc probable que hi hagi alguna altra opció. Pel que fa al seu programa, l'exjugador no ha volgut avançar detalls però ha mantingut el principal objectiu esportiu, que no és altre que l'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal.

D'altra banda, els socis van tornar a reivindicar la gestió de l'espai on poder fer un bar, un 'espai social', com ha assegurat Benito, on els membres de club 'puguin tenir un lloc on relacionar-se' i poder resguardar-se quan faci mal temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.