Resultats satisfactoris a Valladolid


  • Comparteix:

El CMSC ha obtingut uns resultats previsibles

El CMSC ha obtingut uns resultats previsibles

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) finalitza en 13a i 27a posició, en mans lliures i cordes, respectivament en categoria aleví al Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica disputat a Valladolid. L'entrenadora de l'equip, Mònica Vinyals, es mostra satisfeta amb els resultats.

L'equip format per les gimnastes Gabriela Nicolova, Blanca Cabero, Daniela Garçon, Marta Pinto, Claudia Cañamero i Miriam Gauzachs ha quedat classificat en 13a posició a l'exercici de cinc mans lliures mentre que a l'exercici de cinc cordes lliures han estat 27enes. Les gimnastes del CMSC portaven preparant aquest campionat des del mes de juliol. En el campionat participaven 33 equips i com han demostrat els resultats l'equip santcugatenc esperava més bons resultats a la prova de cinc mans lliures. L'entrenadora de l'equip, Mònica Vinyals, valora els resultats del seu conjunt.

Mònica Vinyals

És un resultat previsible, són nenes molt petites que no tenen la tècnica adequada per competir.





De cara l'any vinent, l'entrenadora del Club Muntanyenc, espera millorar el treball en conjunt, la tècnica en aparell i posar més ritme per obtenir uns resultats més positius en el que serà el segon any d'aleví de les seves gimnastes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.