Carlos González-Tarrió guanya la final del Chocolat a un altre santcugatenc


  • Comparteix:

Portabella i González-Tarrió en el lliurament de premis

Portabella i González-Tarrió en el lliurament de premis

Carlos González-Tarrió ha estat el campió infantil del torneig Chocolat Factory del circuit juvenil d'estiu, que dissabte va acabar al Club Tennis Natació Sant Cugat. El santcugatenc ha superat a la final un altre santcugatenc i company de club, Lucas Portabella en dos sets.

La final, va ser més disputada que la resta de partits que ha jugat González-Tarrió en aquest torneig en que s'ha imposat amb claredat. Al darrer partit,el campió de Catalunya infantil s'ha enfrontat a un altre santcugatenc i company de club, Lucas Portabella a qui ha guanyat 6/3 i 6/4. La final s'ha hagut de jugar un dia més tard per la coincidència d'un altre torneig internacional en què hi prenia part González-Tarrió.

Amb aquesta final es tanca aquesta edició del torneig Chocolat Factory, inclòs en el circuit juvenil d'estiu de la federació catalana de tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.