40 anys fent club


  • Comparteix:

El Cub Esportiu Valldoreix celebra els quaranta anys de la seva fundació amb una fira medieval. La junta directiva de l'entitat valldoreixenca opta per una festa de caire més social que no pas esportiva.

Tot i que fa quaranta anys que es practica el tennis en el club, la nova junta directiva, presidida per Joan Carles Pradell, ha preferit organitzar un acte que ompli el club de gom a gom i que tingui un ambient més festiu. D'aquesta manera doncs, el tennis no serà el protagonista en una celebració tant destacada. Rafael Vila, vocal social de la junta, ho explica.


Rafa Vila

Estem tant volcats amb la fira medieval que hagués estat massa muntar un altre torneig. A més d'aquí a Nadal hi ha tres torneigs preparats.


Serà a les deu del matí quan comenci la festa. Una exposició d'artesans, concursos de pintura ràpida, torneig de tir amb arc, exhibicions de cavalleria, conta-contes, llegendes, batalles campals, el dinar medieval, entre d'altres, seran les diferents activitats que les més de 300 persones que s'esperen podran realitzar.

L'acte de cloenda d'aquesta celebració serà a les nou de la nit, quan, després dels parlaments de Joaquim Lloveras, fundador del Club, hi haurà un sopar pels socis i tots aquells que en algun moment han format part de la seva història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.