Bon debut als dobles de Washington


  • Comparteix:

Robredo continua endavant als dobles de Washington

Robredo continua endavant als dobles de Washington

La parella Tommy Robredo - Fernando González accedeix a segona ronda del torneig Legg Mason Tennis Classic de Washington en vèncer els nord-americans John Isner i Sam Querrey per 3-6, 7-6 (5), 10-6. El tennista resident a Sant Cugat i el seu company s'enfrontaran al canadenc Daniel Nestor i el serbi Nenad Zimonjic als quarts de final.

Bon i treballat debut de la parella iberoamericana al torneig de Washington. Tot i que han començat dubitativament el partit, perdent amb claredat el primer set, Robredo i González han sabut redreçar la situació en un segon set disputat que s'han acabat emportant al 'tie break'.

El partit s'ha decidit en un súper 'tie break' on el tennista resident a Sant Cugat i el seu company d'equip s'han mostrat més efectius en els punts finals.

A la següent ronda, Robredo i el xilè Gonzàlez s'enfrontaran a Daniel Nestor i Nenad Zimonjic, que vénen de guanyar l'enfrontament contra Jeff Coetzee i Jonathan Erlich per retirada de l'equip rival i amb un únic 4-3 favorable al marcador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.