Albert Costa: 'No ens podem queixar del nivell dels clubs de la ciutat'


  • Comparteix:

Albert Costa als estudis de Cugat.tv

Albert Costa als estudis de Cugat.tv

El capità de l'equip espanyol de Copa Davis i resident a Sant Cugat Albert Costa ha destacat en una entrevista a Cugat tv l'alt nivell dels quatre clubs santcugatencs de tennis. Costa s'ha mostrat optimista de cara a la final de la Davis davant la República Txeca, que a inicis de desembre tindrà lloc al Palau Sant Jordi. El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo és una de les opcions de Costa de cara a aquest partit. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Una de les veus més autoritzades del panorama tennístic català i espanyol, Albert Costa, ha elogiat la tasca dels quatre clubs de la ciutat: Club Tennis Natació Sant Cugat, Junior, Club Esportiu Valldoreix i Set-ball. Segons el mateix Costa, Sant Cugat gaudeix de quatre clubs de nivell que fan de la ciutat un lloc on es pot gaudir de bon tennis.

Albert Costa

El CTNSC és un club gran amb bones instal·lacions, si fa no fa com el Junior. El Club Esportiu valldoreix té una molt bona escola, i el Set-Ball és un club molt maco.





Pel que fa a la final de la Copa Davis, el seleccionador estatal ha remarcat la importància de tenir una seu com el Palau Sant Jordi. No només per la pressió que exerceix el Palau sobre el rival, sino que a més s'adequa a les necessitats de l'equip: jugar a nivell del mar.

Albert Costa

Penso que Barcelona mereixia la final. Pensem que el més ideal és jugar al nivell del mar.



D'aquesta manera, Costa tanca la polèmica prèvia a l'elecció de la seu, on Rafa Nadal o Fernando Verdasco van discrepar a l'hora d'escollir escenari.

Pel que fa a la participació del resident a Sant Cugat Tommy Robredo en aquesta final davant la República Txeca, el seleccionador espanyol ha admès que és una de les opcions més fermes per entrar a l'equip, tot i que fins a finals de novembre no s'ha de donar la llista definitiva.

Albert Costa

Ell ha estat a totes les eliminatòries, però hem de veure a final de temporada qui són els que estan més en forma.






Costa ha destacat l'alt nivell de Robredo, i ha admès el favoritisme del seu conjunt en aquesta final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.