La 4a edició del Futurest Círculo de Lectores, a Valldoreix


  • Comparteix:

Presentació de la 4a edició del torneig Futurest de Tennis

Presentació de la 4a edició del torneig Futurest de Tennis

La 4a edició del torneig Futurest Círculo de Lectores i 1r Trofeu Internacional Vila de Valldoreix es disputarà del 15 al 23 de maig a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. El president de l'entitat, Joan Carles Pradell, destaca l'alt nivell dels participants i la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, valora que la localitat es converteixi en un referent del tennis europeu.

Catalunya acull 11 torneigs Futurest i dos d'aquests campionats es disputen a Sant Cugat. El primer de la temporada és al Club Esportiu Valldoreix, del 15 al 23 de maig, i el segon serà al Club Tennis Natació Sant Cugat a l'octubre.

La 4a edició del torneig Futurest Círculo de Lectores i 1r Trofeu Internacional Vila de Valldoreix es disputarà en categoria masculina amb 10.000 dòlars en premis. La competició serà en format individual i també de dobles amb la presència de jugadors joves i amb un bon cartell com el representant de Copa Davis de Portugal, Joao Sousa, o el tennista de Xipre, Fotos Kalias. Álvaro Lemmen serà el representant del Club Esportiu Valldoreix en aquesta competició.

Un total de 32 tennistes disputaran la fase final que s'iniciarà el 15 de maig. La presentació s'ha fet amb la presència de la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, que destacava el suport que l'EMD dóna als clubs esportius de la localitat.

Montserrat Turu

És una oportunitat per Valldoreix a nivell internacional.


A l'acte també ha assistit el president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, l'organitzador del torneig, Jordi Vilaró, i el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell. Pradell destaca l'experiència de l'entitat organitzant torneigs d'aquest nivell.

Joan Carles Pradell

El Club Esportiu Valldoreix es converteix en un referent internacional gràcies al Futurest.




La final serà el diumenge 23 a les dotze del migdia. L'entitat organitzarà un clínic per a nens i nenes una hora abans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.