Robredo segueix viu als dobles


Temes relacionats

Robredo, a vuitens de Nova York ( 6/set/10)


  • Comparteix:

Robredo ja es a vuitens del US Open

Robredo ja es a vuitens del US Open

El tennista resident a Sant Cugat, Tommy Robredo, i la seva parella de dobles, Marcel Granollers, accedeixen a vuitens de final del US Open en derrotar a la parella formada per l'alemany Florian Mayer i l'holandès Rogier Wassen en tres sets 6/3, 4/6 i 6/1. En la següent ronda, Robredo i Granollers s'enfrontaran al tàndem format pel suec Simon Aspelin i l'australià Paul Hanley.

La parella formada per Tommy Robredo i Marcel Granollers ha estat molt superior a Mayer i Wassen i ha mostrat la seva superioritat sobretot en el tercer set on s'ha imposat per un clar 6/1. En els dos primers, el partit ha estat més igualat i mentre que en el primer Robredo i Granollers han vençut 6/3, en el segon han caigut per 4/6.

Tot i així, nova victòria del tennista resident a Sant Cugat i Marcel Granollers que s'enfrontaran contra el suec Simon Aspelin i l'australià Paul Hanley.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.