Robredo continua entre els 50 millors


  • Comparteix:

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo ocupa la 44a posició del rànquing mundial de l'ATP del mes d'octubre amb 1.030 punts. Robredo ha pujat una posició respecte el mes de setembre i es manté entre els 50 millors jugadors del món.

Durant el mes d'octubre, Robredo ha participat en tres trofeus, caient en tots tres a la fase prèvia. A l'obert de Beijing va perdre contra Soderling, al Masters de Shangai contra Berdych i a l'obert d'Estocolm contra Dodig.

El tennista olotí és el novè millor jugador estatal, superat per Rafa Nadal, que és el número 1. Fernando Verdasco és setè, David Ferrer, vuitè, Nicolás Almagro, 16è, Albert Montañés, 23è, Juan Carlos Ferrero, 24è, Guillermo García-López, 30è, i Feliciano López, que ocupa el lloc número 31. Robredo espera continuar escalant posicions a la classificació general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.