El CTT Bàscara, rival als vuitens de final del Català de clubs


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula participarà a partir de demà al Campionat de Catalunya de clubs. La competició es disputa amb eliminatòries i el conjunt santcugatenc debutarà als vuitens de final contra el Bàscara, l'actual líder invicte de la Primera Nacional, lliga en què la UESC és sisena.

La UESC arriba al Campionat de Catalunya de clubs com una de les ventafocs de la competició: és un dels conjunts de la Primera Nacional i al torneig participen també equips de la Divisió d'Honor i de la Superlliga. De totes maneres, el conjunt santcugatenc ha tingut relativa sort en el sorteig de vuitens de final i s'enfrontarà al CTT Bàscara, conjunt també de la Primera Nacional. Diem "relativa" perquè el Bàscara és el líder invicte de la categoria amb set victòries.

Si la UESC donés la sorpresa, molt possiblement s'enfrontaria al Bombons Blasi Olesa, el campió de les dues últimes edicions i actual participant de la Superlliga masculina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.