El 4rt equip de la UESC inicia la fase d'ascens amb derrota


  • Comparteix:

El quart sènior de la UESC de tennis taula inicia la fase d'ascens a la Primera Provincial amb una derrota a la pista del Cercle Gràcia per 4 partides a 1. Per altra banda, a la final per equips del campionat escolar de Sant Cugat, els conjunts de l'escola Avenç van ser els grans guanyadors.

No ha començat amb bon peu el quart equip de la UESC en aquesta fase d'ascens. De fet, però, l'empresa era molt complicada, ja que el Cercle TT Gràcia és un dels grans favorits i ho va demostar. El conjunt barceloní es va imposar per 4 partides a 1. Només el santcugatenc Noel Adina va poder guanyar el seu partit, per 3 sets a 0. Tot i aquest mal inici, els santcugatencs no perden l'esperança de poder aconseguir l'ascens. Nil Espanyol, jugador dels vermell-i-negres, ho explica.

Nil Espanyol

opcions d'ascendir


Aquest diumenge, a partir de les 11 del matí a Sant Joan Despí, la UESC s'enfrontarà al rival, teòricament més assequible del grup, el CTT Ateneu 1882. El mateix Nil ens defineix quines són les claus d'aquest partit.

Nil Espanyol

Valoració Ateneu


Canviant de tema, divendres passat es va disputar la final per equips del campionat escolar de Sant Cugat. En la categoria benjamí, els palistes de l'Avenç Albert Escoda i Bernat Sanz es van imposar amb molta autoritat i van acabar la competició amb uns números espectaculars: invictes amb 12 sets a favor i només 1 en contra. Pel que va a la categoria aleví, també va vèncer un equip de l'Avenç, format per Josep Bofill i Marc Jordan. Els joves jugadors van derrotar a la final a la també parella de l'Avenç Sergi Castelló/Martí Jiménez per 3 partides a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.