Joan Pahisa se situa 45è del rànquing mundial


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Joan Pahisa

Imatge d'arxiu de Joan Pahisa

El palista santcugatenc Joan Pahisa ascendeix fins el 45è lloc del rànquing mundial després de la seva participació amb la selecció catalana de tennis taula per a discapacitats a l'Open de Lignano, a Itàlia. Malgrat els bons resultats que l'han fet ascendir 16 llocs, Pahisa no té clar si podrà disputar els propers torneigs internacionals per la falta de patrocinadors.

El santcugatenc, tot i no superar la ronda de grups ni en la competició individual ni en la d'equips, ha guanyat diversos partits obtenint els seus millors resultats en un torneig internacional, fet que li ha atorgat els punts necessaris per ascendir 16 llocs a la classificació mundial. Pahisa, que va estar a punt d'eliminar l'excampió paralímpic Brian Nielsen, amb qui va perdre (3-2) en un desempat molt igualat (12-10), destaca el fet d'entrar per primer cop entre els 50 millors del món.

Joan Pahisa

No havia entrat mai entre els 50. No faig moltes competicions i per això és complicat pujar llocs.



Tot i la bona temporada que està realitzant, el gran problema del palista santcugatenc són els patrocinadors. Actualment no en té cap i així és complicat que pugui seguir participant en competicions internacionals d'alt nivell. Pahisa, que pertany al Club Tennis Taula Sant Quirze, parla de la gran dificultat per trobar patrocinadors.

Joan Pahisa

Estic buscant patrocinadors però és molt complicat. Aquest campionat l'ha pagat la Federació Catalana d'Esport Adaptat.




Joan Pahisa té com a propers objectius participar en els campionats internacionals que tindran lloc a la Xina al juliol i a Anglaterra al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.