La UESC de tennis taula comença la fase de permanència


  • Comparteix:

Imatge d'axriu de la UESC de tennis taula

Imatge d'axriu de la UESC de tennis taula

El primer equip de la UESC de tennis taula inicia la fase de permanència davant l'Hospitalet, l'Esparreguera, els Amics de Terrassa i el Borges aquest cap de setmana. Els santcugatencs, que acumulen els punts de la lliga regular, són cinquens de grup i han de quedar entre els quatre primers per mantenir-se a Primera Nacional.

Dos caps de setmana de tensió i nervis són els que li esperen a la UESC de tennis taula. Els vermell-i-negres disputaran un total de vuit partits en dos caps de setmana. Dissabte, s'enfrontaran amb l'Hospitalet, a les quatre de la tarda, i l'Esparreguera, a les set. Diumenge, els rivals seran els Amics de Terrassa, a les nou del matí, i el Borges, a les dotze.

El palista de la UESC Josep Antón creu que són favorits per mantenir la categoria, tot i que sap que caldrà jugar molt bé per assolir l'objectiu.

Josep Antón

Esperem assolir l'objectiu de la permanència, tot i que som conscients de la dificultat dels partits.


Els vermell-i-negres afronten la primera fase de permanència aquest cap de setmana i d'aquí a 15 dies tornaran a jugar contra els mateixos rivals. La competició es disputa a Calella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.