Miquel Martínez: 'Gràcies a aquestes ajudes podem continuar subsistint'


Temes relacionats

Miquel Martínez: 'Si tot continua igual, el club és inviable per la temporada vinent' (22/gen/10)


  • Comparteix:

Fotografia del president del CVSC, Miquel Martínez

Fotografia del president del CVSC, Miquel Martínez

El Club Voleibol Sant Cugat tanca un acord de patrocini amb Tabasa per valor de 5.000 euros destinats l'escola de voleibol del club. El president de l'entitat, Miquel Martínez, mostra la seva satisfacció per aquesta injecció econòmica que, segons ell, 'dóna vida al club'.

Tabasa es converteix, doncs, en nou col·laborador del Club Voleibol Sant Cugat, amb aquest acord de patrocini amb vigència d'un any que aportarà 5000 euros a les arques del club. Els diners aniran destinats a l'escola de voleibol santcugatenca i a cobrir les despeses del Campionat d'Espanya que jugarà el l'equip cadet a Benidorm a finals de maig.

El president de l'entitat, Miquel Martínez, destaca la importància d'aquests acords per tal de poder fer realitat els projectes del club.

Miquel Martínez

Gràcies a aquestes ajudes podem continuar subsistint i tirar endavant els nostres projectes de formació.



Miquel Martínez havia anunciat la delicada situació econòmica que atravesava el club en l'assemblea general de l'entitat del gener passat, avisant inclús de la inviabilitat de cara a la temporada vinent. Amb aquest acord amb Tabasa, el club podrà respirar una mica més tranquil i continuar apostant pels seus projectes esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.