La plataforma Aturem la Guerra fa una crida a participar en la concentració de Barcelona contra els atacs israelians


  • Comparteix:

La plataforma 'Aturem la Guerra de Sant Cugat fa una crida a participar en la mobilització que té lloc aquest dijous a la tarda a Barcelona, sota el lema 'Aturem la massacre contra el poble palestí i la invasió al Líban'. Els organitzadors ja planifiquen altres accions puntuals per les properes setmanes amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre aquest conflicte.

Onze representants d'entitats santcugatenques, a banda d'altres persones a títol individual, han participat aquest dimecres a l'assemblea organitzada per la plataforma local Aturem la Guerra a l'Ateneu. L'entitat ha llençat una crida a entitats i ciutadans santcugatencs per demanar la seva participació en la concentració prevista per aquest dijous a la tarda a Barcelona. La trobada s'ha convocat a les 8 a la plaça Sant Jaume.

La plataforma santcugatenca, en una primera presa de contacte per parlar de la mobilització d'aquest dijous, ha aprofitat per debatre sobre els conflictes del triangle entre Palestina, Israel i Líban. D'altra banda, l'entitat també ha planificat altres accions puntuals per tal d'involucrar els ciutadans en aquest conflicte, com la disposició de paradetes informatives en diversos punts de la ciutat, que es concretaran en una trobada prevista pel proper dilluns. Així ho explica una integrant de la plataforma Aturem la Guerra, Esther Santolaya.

Esther Santolaya

Cal conscienciar la gent del que està passant, així com també els partits polítics. És important que s'impliquin.


L'objectiu de l'assamblea i de les accions posteriors és conscienciar els ciutadans sobre la gravetat de la situació, així com de la necessitat que s'involucrin en la protesta. Esther Santolaya també ha apuntat que la mobilització no compta amb el suport dels representats polítics de Sant Cugat a nivell oficial, però que la plataforma espera la seva implicació en la denúncia del conflicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.