Anna Roig i L'Ombre de ton chien inaugura la temporada del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Nou cartell del Teatre-Auditori: Pérez Cruz i Fernández, Luz Casal i Emma Vilarasau ( 8/jul/14)


  • Comparteix:

Anna Roig i L'Ombre de ton chien / Foto: Teatre-Auditori

Anna Roig i L'Ombre de ton chien / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori arrenca aquest dimecres la nova temporada amb un concert a càrrec d'Anna Roig i L'Ombre de ton chien. La formació, que actua a les vuit del vespre, presentarà a Sant Cugat el seu darrer disc, 'Un pas i neu i un pas'.

Després d''El bigoti vermell' (2011), Anna Roig i L'Ombre de ton chien torna a primera línia musical amb un nou treball més reposat. Les cançons d''Un pas i neu i un pas' evoquen sensacions, paisatges i reflexions amb una mirada més propera a la realitat. Així, en aquest nou treball la formació s'endinsa en nous territoris sense perdre la sonoritat que els caracteritza. Es tracta d'un àlbum que analitza la vida de manera senzilla i explora el passat, el present i el futur.

Anna Roig ha explicat al programa 'El Núvol' de Cugat.cat que el projecte va néixer a partir de fer versions de cançons franceses.

Anna Roig

Vam començar al 2005 amb cançons franceses i al 2008 vam decidir començar amb temes propis.


El concert d'Anna Roig i L'Ombre de ton chien té un preu de 18 euros i durarà una hora i mitja. El grup també estrenarà el cicle Sala Escenari, on al llarg de tota la temporada tindran lloc concerts i representacions de petit format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.