La Biennal d'Art Contemporani encara la recta final


Temes relacionats

La Biennal d'Art Contemporani Català torna a obrir portes als joves artistes ( 3/abr/14)

Vuit artistes exposaran a la Casa Aymat de la mà de la Biennal d'Art Contemporani (21/mar/14)

La Biennal d'Art Contemporani Català tindrà continuïtat (30/gen/14)


  • Comparteix:

La 19a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català fa parada a Mollet del Vallès en la recta final del seu itinerari. A la ciutat vallesana aquesta mostra itinerant, que va donar el tret de sortida l'abril del 2014 a Sant Cugat, s'instal·la fins al 21 de juliol. El recorregut acabarà a Tarragona el 30 d'agost.

L'exposició aplega obres pictòriques, escultòriques i audiovisuals de vuit joves catalans amb l'objectiu de mostrar les noves generacions d'artistes de Catalunya i oferir una oportunitat a aquests nous artistes. La mostra és un muntatge audiovisual que parla sobre els secrets de les persones i la importància de l'aigua. L'exposició compta amb una vídeo-instal·lació que permet consultar totes les propostes que ha rebut la convocatòria i les obres que s'han seleccionat.

La proposta, organitzada per la Canals Galeria d'Art, es va inaugurar a Sant Cugat l'abril del 2014 i, des de llavors, s'ha pogut visitar a Lleida, Olesa de Montserrat i Reus. Durant aquest mes i fins al 21 de juliol estarà instal·lada al Centre Cultural la Marineta de Mollet del Vallès. Tancarà la seva ruta al Tinglado 4 de Tarragona, on es podrà veure del 23 de juliol al 30 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.