El Festival Sant Cugat Fantàstic s'avança al juny i retrà homenatge al cinema d'animació


  • Comparteix:

Una edició anterior del festival / Foto: Sant Cugat Fantàstic

Una edició anterior del festival / Foto: Sant Cugat Fantàstic

La 3a edició del Festival Sant Cugat Fantàstic s'avança al juny, un mes abans de l'habitual. En aquesta ocasió, la proposta retrà homenatge al cinema d'animació amb motiu del 80è aniversari del primer film animat en color. La cita serà del 15 al 18 de juny a les sales de Cinesa amb activitats a l'entorn del Teatre-Auditori.

Els organitzadors del certamen volen posar en valor en la propera edició l'aportació dels dibuixos animats al gènere fantàstic, un dels subgèneres que més públic i diners mou en la indústria cinematogràfica, asseguren. De fet, entre els cinc films més taquillers d'enguany hi ha tres produccions animades: 'Buscant la Dory', 'Zootropolis' i 'Mascotes'. La direcció del festival també destaca 'la qualitat i la innovació' de cintes asiàtiques com 'Seoul Station', 'Your name' i 'Monster Hunt'.

Els programadors també garanteixen el terror en aquesta nova edició. El codirector del festival, Marc Carreté, avança que 'el gruix dels films a competició seguirà estant format per algunes de les darreres perles del cinema 'indie' de terror a nivell internacional'.

Els organitzadors donaran més detalls de la 3a edició del Sant Cugat Fantàstic després de les vacances Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.