Els Amics de la Unesco organitzen quatre xerrades i un cinefòrum al març


  • Comparteix:

'Shadow Girl' és el documental del mes dels AMics de la Unesco

'Shadow Girl' és el documental del mes dels AMics de la Unesco

La història de Sant Cugat centrarà el cicle de conferències del març dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. Quatre xerrades, a càrrec d'experts en història santcugatenca, tractaran diversos temes relacionats amb el Monestir, la cultura popular i les sagues de la ciutat. El documental del mes serà 'Shadow Girl (Niña Sombra)', un film autobiogràfic sobre la cineasta María Teresa Larrain.

El director del Museu del Monestir, Lluís Campins, obrirà les conferències el 8 de març amb 'Un Monestir amb mil anys d'història'. L'emblema de la ciutat també serà protagonista de la segona xerrada, el 15 de març, a càrrec de l'historiador, membre del Grup d'Estudis Locals (GEL) i col·laborador de Cugat.cat Domènec Miquel. El títol de la conferència és 'La desamortització del Monestir de Sant Cugat'.

L'activista cultural, mestre, gestor cultural i antropòleg Rogeli Pedró pronunciarà la tercera conferència, 'La cultura popular santcugatenca: una posta d'aterratge', el 22 de març. L'última xerrada la farà el periodista Daniel Romaní el 29 de març sota el títol 'Les sagues de Sant Cugat'.

El documental del mes
'Shadow Girl (Niña Sombra)' és l'escollida per al documental del mes. Es tracta d'un film autobiogràfic de la cineasta xilena María Teresa Larrain i del seu procés de pèrdua de visió que la va fer tancar-se en sí mateixa, convençuda que mai més no podrà treballar com a artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.